• 0342 317 1376

Üniversitemiz Kreş ve Anaokulu Müdürlüğü tarafından Sivil Savunma Uzmanlığımıza gelen talep doğrultusunda söz konusu birim personellerine 11.10.2018 tarihinde saat 12:00'da Yangın Eğitimi verilerek alanda Yangın Tatbikatı yapılmıştır.

Dikkatsizlik, tbirsizlik, ihmal ve kasıt gibi çeşitli nedenlerle meydana gelen yangınlara karşı kurum personellerimize, yangına karşı hazırlıklı olmaları amacıyla yangın anında izlenmesi gereken harekat tarzı, yangın sınıfları, yangına karşı uygulanacak müdehale yöntemleri, acil kaçış yolları, söndürme sistemleri, tahliye, ihbar ve alarm sistemlerine ait tedbirler gibi konularda bilinmesi gereken hususlar anlatılmıştır. Söz konusu eğitimimiz yangın söndürme teknikleri ve yangın söndürme cihazlarının kullanımı gibi konularda bilinmesi gereken hususlar, alanda yangın tatabikatıyla ateş yakılarak uygulamalı olarak anlatılmıştır.

Sivil Savunma Uzmanı

Hanife EYYÜP